Pasta Porcini - Makaron z sosem borowikowym i cebulką, przyprawiony aromatycznymi ziołami. Danie wegetariańskie
Kompletne, pełnowartościowe i pełnokaloryczne danie obiadowe. Spełnia wysokie wymagania stawiane przy uprawianiu sportu, turystyki i wszelkich form aktywności fizycznej. Lekkie i łatwe do przygotowania.
Sposób przyrządzania: Zawartość torebki zalać ok. 700 ml wrzącej wody i dokładnie wymieszać. Zamknąć torebkę. Pozostawić na ok. 10 min.
Skład: makaron (semolina, białko jaja, sól), skronią modyfikowana, borowiki (8%), mleko w proszku, masło w proszku, śmietana w proszku, tłuszcz roślinny utwardzony, prażona cebulka, serwatka w proszku, sos pieczeniowy w proszku, aromat, przyprawy
Alergeny: gluten, jaja, mleko. Może zawierać śladowe ilości selera i soi.
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu przed przyrządzeniem:
- Wartość energetyczna 1842kJ/439kcal
- Białko 11 g
- Węglowodany 51 g (w tym cukry 8,8 g)
- Tłuszcze 19 g
- Sól: 3,5 g
Producent | Travellunch |
---|