Wegetariańskie risotto z warzywami.
Produkt może być spożywany przez osoby na diecie bezglutenowej.
Kompletne, pełnowartościowe i pełnokaloryczne danie obiadowe. Spełnia wysokie wymagania stawiane przy uprawianiu sportu, turystyki i wszelkich form aktywności fizycznej. Lekkie i łatwe do przygotowania.
Sposób przyrządzania: Zawartość torebki zalać ok. 275 ml wrzącej wody i dokładnie wymieszać. Zamknąć torebkę. Pozostawić na ok. 10 min.
Skład: ryż 60%, skrobia częściowo modyfikowana, masło w proszku, bulion warzywny, groszek (3 %), marchew (3 %), serwatka w proszku, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, sól, pieczarki (1 %), cebula, zioła, fruktoza, aromat naturalny, przyprawy, ekstrakty przypraw.
Alergeny: mleko, może zawierac seler
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu przed przyrządzeniem:
- Wartość energetyczna: 1640kJ/389 kcal
- Białko: 8,7 g
- Węglowodany: 67 g (w tym cukry 4,4 g)
- Tłuszcze: 10,8 g
- Błonnik: 1,8 g
- Sól: 4,4 g
Producent | Travellunch |
---|