Pasta Siciliana - makaron z oliwkami i pomidorami. Danie wegetariańskie
Kompletne, pełnowartościowe i pełnokaloryczne danie obiadowe. Spełnia wysokie wymagania stawiane przy uprawianiu sportu, turystyki i wszelkich form aktywności fizycznej. Lekkie i łatwe do przygotowania.
Sposób przyrządzenia: Zawartość torebki zalać ok. 300 ml wrzącej wody i dokładnie wymieszać. Zamknąć torebkę. Pozostawić na ok. 10 min.
Skład: makaron 44% (semolina z pszenicy twardej, białko jajka, sól), oliwki (8%), pełnotłuste mleko w proszku, tłuszcz roślinny utwardzony, białko z serwatki w proszku, skrobia częściowo modyfikowana, pomidory, śmietanka w proszku, maltodekstryna, bulion warzywny, przyprawy, sól, ekstrakty przypraw.
Alergeny: gluten i mleko, moze zawierać soję i jajka
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu przed przyrządzeniem:
- Wartość energetyczna: 1824kJ/435 kcal
- Białko: 11 g
- Węglowodany: 54 g (w tym cukry 10 g)
- Tłuszcze: 18 g
- Sól: 4,6 g
Producent | Travellunch |
---|