Chili Con Carne z wołowiną, czerwoną fasolką kidney, boczkiem wędzonym, prażoną cebulką i pomidorami
Kompletne, pełnowartościowe i pełnokaloryczne danie obiadowe. Spełnia wysokie wymagania stawiane przy uprawianiu sportu, turystyki i wszelkich form aktywności fizycznej. Lekkie i łatwe do przygotowania.
Sposób przyrządzania: Zawartość torebki zalać ok. 400 ml wrzącej wody i dokładnie wymieszać. Zamknąć torebkę. Pozostawić na ok. 10 min.
Skład: czerwona fasolka kidney (40%), białko roślinne, pomidory, prażona cebulka, skrobia ziemniacz., tłuszcz roślinny utwardzony, sos z pieczeni w proszku, wołowina (4 %), sól, boczek wędzony (2%), aromat, serwatka w proszku, ekstrakty przypraw.
Alergeny: gluten, soja
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu przed przyrządzeniem:
- Wartość energetyczna 1790kJ/427kcal
- Białko 19g
- Węglowodany 43g (w tym cukry 8,2g)
- Tłuszcze 16g
- Błonnik 14g
- Sól 5,1g
Producent | Travellunch |
---|